Kirakat - rekart.hu

Kirakat dekoráció

Részleges kirakat - rekart.hu

Részleges dekorálás

A részleges dekorálásnál vágott fólia feliratokat, és nyomtatott színes fóliát használunk. Nem fedjük be a teljes üvegfelületet, ezáltal több fény jut be az üzletbe. A részleges dekoráció azoknál az üzleteknél előnyös, ahol fontosnak tartja, hogy az utcáról betekintést nyerjenek az emberek az üzletbe, esetleg a szabadon hagyott részben belső installációt szeretne elhelyezni a kirakatban.

Teljes kirakat - rekart.hu

Teljes dekorálás

A teljes kirakat dekorálás akkor előnyös, ha arra van szükség, hogy a teljes üvegfelület telibe legyen matricázva és ne lehessen se kilátni se belátni. Ennél a technikánál lehet egy színű vagy nyomtatott fóliát használni. Előnye, hogy nagy felületen jelenhet meg felirat, illetve kép ezzel nagyobb vizuális látványt nyújt.

OWV kirakat dekor - rekart.hu

One Way Vision fólia dekoráció

A One way Vision matricázás előnye, hogy a teljes üvegfelületet befóliázhatjuk nyomtatott matricával így nem látni be sz utcáról – az üzletből viszont kilátni és a perforált fólia a fényt is átengedi. Kívülről ragasztjuk fel az üvegfelületre.

Hamakfújt - rekart.hu

Homokfújt dekoráció

A homokfúvott hatású dekorálás esztétikus reklámfóliázása nívós üzletek, irodák, kávézók, éttermek, üvegfelületeinek. A homokfújt fóliát lehet teljes vagy részleges felülettakarásra is használni, formára vágható igy nem csak csíkok, hanem feliratok egyszerű logók és design elemek is készülhetnek belőle.

Kérj ajánlatot