Jármű részleges dekorálás - rekart.hu

Jármű dekoráció

Autóra, motorra, teherautóra, kamionra vagy akár vonatra is megvalósítjuk elképzeléseit. Különböző technikák, alapanyagok állnak rendelkezésre hozzá.

Vágott színfólia - rekart.hu

Vágott színfólia dekoráció

A fóliavágott dekorálás a legegyszerűbb és költséghatékonyabb technika. Fóliavágással a gépjárműre készíthetünk cégnevet, információt, logót, elérhetőséget, és egyszerű díszítőformákat. Elsősorban a jármű sík felületeire (a karosszéria elemeire és a szélvédőkre / oldalsó ablaküvegekre) készíthető ezzel a technikával dekorálás. Az alap fóliák színválasztéka rendkívül széleskörű. Élettartamukat szerint vannak fél, egy, három, öt és hétéves prémium minőségű matricák is. Ezen kívül léteznek speciális fluoreszkáló, neon színű, fémesen csillámló, prizmás, tükrös, arany vagy ezüst metál hatású, antik jellegű, fóliák.

Jármű teli csomagolás - rekart.hu

Részleges dekorálás

Részleges autódekornál a jármű sík vagy enyhén íves felületeire nyomtatott és formavágott fólia kerül, amin szerepelhet fotó, grafika és szöveg is. Ezzel nagyobb vizuális élményt nyújt a sima fóliavágott dekorálásnál. A gépjármű bizonyos felületeit vonjuk csak be autófóliával.

Jármű - rekart.hu

Teli csomagolás

A telibecsomagolás a leglátványosabb autódekorálási technika ám a legköltségesebb is. A 3d járműfóliázásnál a teljes kasznit bevonjuk egy védőlaminálással rendelkező speciális 3d autódekorációs fóliával, amire kerülhet fotó, grafika szöveg… csak a képzelet szab határt.

Fényvisszaverő jármű - rekart.hu

Speciális fényvisszaverő járműdekorálás

Elsősorban megkülönböztetett jelzésű járművek dekorálásához, mint például mentőautó, rendőrautó, katonai jármű, vérszállító, tűzoltóautó, gyúlékony – veszélyes anyag vagy hulladék szállító jármű, trailer, túlsúlyos vontatmány, járőrszolgálat, biztonsági autók esetében használjuk. A fólia különlegessége, hogy este sötétben is jól látható, fényvisszaverő így felhívja magára a figyelmet. A fényvisszaverő járműfóliák általában plotter fóliavágással készülnek, de létezik olyan fajta is amire nyomtatni is lehet.

OWV jármű ablak - rekart.hu

One way vision jármű ablakfóliázás

A one way vision fólia ablakdekorálást akkor alkalmazzuk ha a járműbe való belátást gátolni szeretnénk de mi vezetés közben szeretnénk az ablakon kilátni. A one way vision fólia nyomtatható kültéri anyag így bármilyen szöveg, fotó, logó, elhelyezhető az autó hátsó szélvédőjén és/vagy az oldalsó ablakain.

Mágneses jármű dekor - rekart.hu

Mágneses jármű dekoráció

Az autós mágnesfólia praktikus és látványos is egyben. Ha nem szeretnéd, hogy a reklám folyamatosan az autódon legyen érdemes a cserélhető mágnesfóliát választani. Az autós mágnesfólia öntapadó matricával van ellátva, így bármilyen grafika szerepelhet rajta. A mágnesfólia könnyen levehető a járműről, anélkül, hogy ragacsot és nyomot hagyna maga után.

Hajó matricázás - rekart.hu

Hajó matricázás, Vitorlás dekor

A hajófóliázásnál elengedhetetlen követelmény a matrica víz, szél, uv és kopásállósága. Hajónév matricák, lajstrom számok, zászlók, bonyolultabb hajó logók, csíkok – sávok, minták elkészítését is vállaljuk.

Kérj ajánlatot